Call us free

(+3)-1800 1090

DIN VAGN

Betalning

Du kan betala genom att göra en överföring från ett vanlig bankkonto hos Nordea, Handelsbanken eller Swedbank. Det krävs att du är användare av respektive banks internettjänster. Med Trustly genomförs betalningen av din bröllopsklänning direkt.

Delbetalning

Du kan välja att dela upp betalningen av din bröllopsklänning på 3–36 månader. Qliro är vår partner och de gör en kreditkontroll. Du får besked direkt om köpet godkänns eller inte.

Betala din bröllopsklänning med kreditkort

Vi godtar för närvarande betalningar med alla svenska kredit- och betalkort utfärdade av Visa, American Express eller MasterCard.

Presentkort och tillgodokvitton

Ett presentkort eller tillgodokvitto kan fyllas på med valfritt belopp och är giltigt i 24 månader. Både presentkort och tillgodokvitto kommer i form av en kod som du anger vid köp av bröllopsklänning i vår butik online. Om du ger bort ett presentkort på en bröllopsklänning skickas koden tillsammans med ett meddelande i ett mail eller sms till mottagaren.

Postförskott

Postförskott innebär att du betalar i samband med att du hämtar ut din bröllopsklänning hos vårt ombud. Denna betalningsmetod kräver att paketet levereras till en adress i Sverige. Med våra andra betalningsmetoder kan du köpa en bröllopsklänning och få den levererad var som helst i Europa.

Säkra betalningar

Hos oss är det helt säkert att genomföra ett köp av bröllopsklänning. Vi använder högsta industristandarder när det gäller säkerhet och integritet på vår hemsida och under hela betalningsprocessen. All information du delar med oss är skyddad. Den kreditkortsinformation som du uppger krypteras med teknik från GoDaddy.

X