Call us free

(+3)-1800 1090

DIN VAGN

Byte & retur

Så länge vi inte har hunnit skicka din order kan du avbryta köpet genom att kontakta vår supportavdelning. Ångerrätten gäller enligt konsumentlagstiftningen i 14 dagar efter det att du mottagit din order. Förpackningen måste vara obruten, annars kan vi dessvärre inte godkänna returen.

Bytesrätt

Det är viktigt att din bröllopsklänning sitter perfekt. Om du vill byta ut en klänning mot en annan modell efter att du tagit emot den så kan du göra det. Du kan byta en bröllopsklänning även efter det att du provat den så länge klänningen är i perfekt skick. Du kan inte byta en klänning mer än en gång och precis som när det gäller ångrat köp står du själv för returfrakten. Använd vårt originalemballage.

Reklamation

Om du upptäcker att något är fel med din order kan du reklamera den. Vi står då för returfrakten men du måste kontakta oss och få en reklamation godkänd innan du skickar tillbaka bröllopsklänningen. En reklamation är motiverad om det vi skickat inte motsvarar vad du beställt eller om klänningen skadats under transporten.

X